Over Ellen

Ik ben Ellen Bellert 47 jaar, getrouwd met Ronald en samen hebben we twee geweldige kinderen Thijs en Nienke. Sinds oktober 2017 ben ik begonnen als gewichtsconsulent en voedingsdeskundige. Mijn praktijk Ellen’s Healthy LifeStyle heb ik aan huis.Met voeding ben ik altijd bezig geweest. Voorheen altijd zoekende en verschillende diëten gevolgd. Dan viel ik weer af en in de loop van de tijd zaten de kilo’s er weer aan. Dit is nu anders….

Afgelopen jaren was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Een speurtocht….wat wil ik, wat past bij mij en waar voel ik mij goed bij. In 2016 ben ik fanatiek gaan sporten, ben ik op mijn voeding gaan letten en zo de nodige kilo’s afgevallen. Ik voelde mij fitter en energieker worden. Omdat ik zo bezig was met voeding en beweging werd het voor mij echt duidelijk. Ik wil meer weten over voeding en wil graag mensen hierin begeleiden. Zo ben ik in september 2016 begonnen met de opleiding gewichtsconsulent,  voedingsdeskundige en visie coaching. Echt super leuk en interessant. In 2017 mijn diploma´s gehaald en kon ik aan de slag! Zo is er echt een omslag gekomen en ben ik een andere weg ingeslagen. In september 2017 ben ik begonnen met een Power Yoga opleiding. Zo mooi en je krijgt een andere kijk op verschillende vlakken. Het is een geweldige pad die ik aan het bewandelen ben. Spannend maar o zo mooi!

Geweldig, cliënten die ik aan het begeleiden ben met mijn werkwijze en ieder met een eigen doel. Het kan om afvallen gaan, je weer fit en energiek voelen, je voedings en/-of bewegingspatroon weer op de rit krijgen of meer informatie over voeding of beweging.

Het is zo mooi om te zien hoe mijn werkwijze cliënten aan het denken zet. Het is simpel en makkelijk toe te passen in je dagelijkse leven. Stap voor stap in de goede richting waar de cliënt zich fijn bij voelt. Geweldig om te zien als cliënten resultaten zien, voelen, en beleven. Op weg naar hun doel. Hier krijg ik zoveel energie van!

Neem contact met mij op